Smuts (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (373.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
justitia-serien (del 1)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2007-10-25
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173481649

Smuts Ljudbok

(89 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2007-10-25

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jonas Wahl är framgångsrik advokat. Han har en stark och vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus. Jonas karriär har tagit ordentlig fart och han har fått ett erbjudande från TV att kommentera en traffickingrättegång som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Vad ingen vet är att han spelar ett mycket högt spel i medias strålkastarljus.

Hustrun Rebecca hanterar sin chefsposition på TV perfekt och borde kunna luta sig tillbaka då barnen mår bra och alla berömmer henne för deras vackra hus. Men det finns en krypande känsla av att allt inte står rätt till och Rebecca undrar ofta vad Jonas gör alla kvällar han jobbar över. Men hon är en kvinna som har gjort förnekelsen till en konst och som ständigt putsar på familjens fasad, utåt sett en lyckad yrkeskvinna, mor och maka, men inombords växer tvivlen kring livet och äktenskapet.

Samtidigt utvecklas deras 14-åriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar på. Emma lockas och skräms av sina egna fantasier och omvärldens reaktioner. Skammen bränner, men vem är det egentligen som är skamligt?

"Smuts" är en spänningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Smuts. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra!
  Marie, 14 december 2023

  Mycket bra skriven som alltid med Katarina Wennstam! Ändn mycket bra inläsare. Kan också varmt rekommendera hemnes bok Döda flickor förlåter inte.

 2. Uppläsning
  -, 28 oktober 2023

  Bra bok och otroligt bra uppläsare

 3. Smuts
  -, 26 maj 2023

  Lite trög emellanåt men bra ändå .

 4. Wennstam
  -, 13 januari 2022

  Mycket bra bok och bra uppläst

 5. Njae
  -, 11 februari 2021

  Det känns mer som en pornografiskt drama än en deckare.. Inte alls vad jag förväntade mig

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam