I grunden utan skuld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 3)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2010-01-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173483872

I grunden utan skuld

Ljudbok, Svenska, 2010-01-01
104 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En mörk höstkväll försvinner en ung flicka spårlöst på Sandhamn. Kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen deltar i sökandet, som försvåras av stormar och regn. Till slut ger polisen upp och flickan antas ha drunknat. Några månader senare är Sandhamn inbäddat i snö och is. Thomas barndomsvän Nora Linde har av en slump fått reda på att hennes man varit otrogen. Förtvivlad åker hon ut till ön med sina söner för att få tänka i lugn och ro. När barnen en dag leker ute i skogen gör de ett makabert fynd. Den förvunna flickan har bragts om livet och skändats på ett fruktansvärt sätt. Varför har hon blivit utsatt för sådant raseri? Och kommer mördaren att slå till igen? I grunden utan skuld är Viveca Stens tredje deckare i den populära Sandhamnserien. Här får vi även följa den unge Thorwald som växer upp på ön i början av 1900-talet. Slutligen löper historierna samman och det visar sig att det förflutna lever vidare i nuet.

Om I den innersta kretsen "Mörka hemligheter och heta känslor hos de rika och berömda kommer upp till ytan. Spänning, relationsproblem och skärgårdsskildring i en skön blandning!"
Må Bra Om I de lugnaste vatten "Viveca Stens romandebut är en riktig nagelbitare, framför allt upplösningen. Det är mycket läsvärt och redan ser jag fram emot del två i hennes bokserie om Thomas och Nora och livet på Sandhamn."
Värnamo Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om I grunden utan skuld