Händelser vid vatten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (487.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2011-03-31
Utmärkelser
Augustpriset
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173485333

Händelser vid vatten Ljudbok

(116 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2011-03-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I början av sjuttiotalet är Svartvattnet en tynande norrländsk by bland många andra. På midsommarafton kommer Annie tillsammans med sin dotter Mia med bussen från Stockholm. Dan skall möta dem, men han kommer aldrig. Trött och besviken ger sig Annie tillsammans med Mia av in i skogen för att själv leta sig fram till stugan där de skall bo. Trots kartan och den ljusa natten går de vilse och till slut söker Annie hjälp i det blå tältet nere vid vattnet...

Det har gått arton år sedan det fruktansvärda dubbelmordet. Arton år, och inte förrän nu är det någon som börjar ana sanningen bakom det som kastat sin mörka skugga över den lilla byn. Och då blir det lika farligt igen därute i myrlandet. Händelsen har blivit en mörk kraft med verkan in i många människors liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Händelser vid vatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande!
  -, 15 oktober 2023

  Jag såg ett par avsnitt av serien på TV innan jag började lyssna på boken. Det var nog tur, för som en annan skriver så är den lite rörig. Det är så korta pauser mellan avdnitten i boken så en märker knappt att det går över till en annan av huvudkaraktärerna. Avsnitten berättar inte tydligt vem som avses utan kan starta med. Han tiittade ut genom fönstret. Det är väl författarens stil. Annars är det väldigt spännande och målande beskrivet. En glömmer fort hur tiden utan internet och mobiltelefoner var.

 2. Rörig
  -, 31 januari 2023

  Ingen höjdare utan rörig och lite spännande tyvärr. Rekommenderas inte.

 3. Händelser vid vatten
  -, 30 januari 2023

  Ett litet mästerverk. Förstår varför den fick pris.

 4. Fantastiskt bra, kanske bästa överhuvudtaget...
  Fia, 28 juli 2022

  Jag har läst/lyssnat på många av Kerstin Ekmans böcker och tycker att de flesta är välskrivna och håller hög kvalitet. Händelser vid vatten är dock hittills den allra bästa. Kanske min favoritbok överhuvudtaget. Om man lyssnar på den är inläsningen en av de allra bästa, ger verkligen bilder och stämning av både natur, personbeskrivningar och själva berättelsen.
  Man lär känna alla personer på djupet. Språket är lite sparsmakat men alldeles tillräckligt för att lära känna alla.
  Det är ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kerstin Ekman