Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (390.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2012-05-18
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173486156

Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse Ljudbok

(40 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2012-05-18

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Bara i ljudboken: Hör Zlatan själv inleda sin bok!

"Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. "

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut.
För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Eric, 4 oktober 2023

  Världens bästa bok. Gillar den verkligen. Bra bok att lyssna på.

 2. Allt går, bara man vill!
  -, 18 juni 2023

  Intressant!

 3. Starkt
  -, 17 juli 2022

  Mycket fin berättelse som allt kan hända om man kämpat på.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna