Playground (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (351.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Playground (del 1)
Inläsare
Angela Kovacs
Utgivningsdatum
2015-10-21
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173487962
Playground (ljudbok)

Playground Ljudbok

(27 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-21

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Playground - en annan sida av Lars Kepler.

Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten.
Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans med sin femårige son hamnar hon i en bilolycka. På sjukhuset upptäcker läkarna en blödning från sonens kranskärl. För att kunna operera honom måste de stanna hans hjärta.
Ingen kan svara på om de många vittnesmålen från tillfälligt döda bara beror på att hjärnan reagerar panikartat på syrebristen som uppstår när hjärtat står stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet på egen hand om hamnstaden finns på riktigt.
Den andra sidan är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen - playground.

"Playground är en våldsam, dramatisk, fantasifull och tankeväckande historia och makarna Ahndoril har skapat ett imponerande detaljrikt och levande dödsrike, så väl beskrivet att man nästan känner dofterna från de trånga gränderna och fukten från havet."
Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

Omslagsformgivare:Kalle Mattsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Kepler