Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sthlm Red (del 1)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2011-10-11
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789173517348
Francys evangelium (e-bok)

Francys evangelium E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-10-11

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hon är en dubbelnatur, skör som äggskal, hård som betong. Kan ha ångest i timmar över en repa på bilen. Kan med lätthet köra över någon som hon tycker förtjänar det.

Francy är hustru, mor och maffiaboss. Ingen helt enkel kombination. Men hon uppfostrades till att ta över familjens brottsimperium och har sin egen hederskodex.

Problemen med att vara en god mor och ge sina barn ett vanligt liv samtidigt som hon basar över en av Stockholms främsta illegala organisationer ställs på sin spets, när hon blir indragen i ett fullskaligt maffiakrig som både kräver all hennes uppmärksamhet och utgör ett livsfarligt hot mot hennes familj.

Francys evangelium är skruvad och actionfylld med trovärdigt psykologiskt djup. Associationerna till Sopranos är omöjliga att missa, men här är det en genuint svensk miljö och huvudpersonen är en 35-årig tvåbarnsmor. Kniven vrids om ett varv till.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Amanda Lind

  • Francys testamente

    Amanda Lind

    Francy är tillbaka! Francy Björnsson är ingen trevlig kvinna. Visst kan hon vara charmig när hon vill men det är inte hennes hjärtas godhet som gjort henne till ledare för en av Stockholms mäktigaste maffiaorganisationer. Nu är Francy sliten. Henn...

  • Francys drottningkrona

    Amanda Lind

    På en anstalt tio mil norr om Stockholm sitter Francy av sina sista månader av ett sjuårigt straff. Den senaste kuppen misslyckades på grund av slarv och övertro på lojaliteten inom den egna organisationen. Men fängelset har förändrat Francy, hon ...