Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (11.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-12-28
Förlag
Fitnessförlaget
ISBN
9789173631006
Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna (e-bok)

Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-12-28

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans. Man vet i dag att hjärnan är enormt föränderlig. Det bildas ständigt nya hjärnceller och nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör, till och med varje tanke du tänker, förändrar din hjärna lite grann. Och det gör i allra högsta grad även motion och träning. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre, det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten - till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare och kan lägga i en extra "mental växel", till exempel för att kunna koncentrera dig när det är stökigt omkring dig. Och alla som rör på sig får de här fördelarna, barn, vuxna och gamla. I Hjärnstark visar Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken Hälsa på recept, vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en mental "uppgradering". Du får lära dig vad det beror på och du får konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok rakt igenom!
    Anton Sebastian Lilja, 9 oktober 2019

    Den här boken är fantastisk på så många sätt. Den kommer revolutionera ditt sätt att se på tillvaron och livet. Det här är en given julklapp till vem som helst som vill må bra och som vill leva ett långt liv.

Visa alla 1 recensioner