Magsmart  : mat för en lugnare mage och bättre hälsa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (6.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-04-12
Förlag
Fitnessförlaget
ISBN
9789173631082
Magsmart  : mat för en lugnare mage och bättre hälsa (e-bok)

Magsmart : mat för en lugnare mage och bättre hälsa E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2017-04-12
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Från att ha varit det av kroppens organ som det har talats tyst om har tarmen kommit "i ropet". Den senaste forskningen visar att om mage och tarmar inte mår bra påverkar det precis hela kroppen. Många har magproblem av olika slag, från sura uppstötningar till inflammationer och IBS. Här kan du lära dig mer om sambandet mellan magen och hjärnan, alla de viktiga bakterierna som finns i din kropp och hur du ska äta så magsmart som möjligt.

Det finns mycket du kan göra själv för din mage, inte minst stressa mindre, sova bättre och vara observant på vad du äter. David Jonsson är näringsfysiolog med speciellt intresse för mage och tarm. Bland det mest spännande när det gäller magens välmående är bakteriefloran i mage och tarm och här delar David med sig av sitt kunnande med mängder av tips på vad man kan göra själv för att må bättre - i magen och i hela koppen. Fiffiga listor på magsmarta livsmedel, varför det är så bra att äta "hel" mat och stämmer det verkligen att "lite skit rensar magen"?

Här finns över 30 recept för dagens alla måltider, inte minst de viktiga mellanmålen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Jonsson

  • Vatsan viisaus ja suoliston salat

    David Jonsson

    Uusin tutkimustieto vatsan ja suoliston merkityksestä koko elimistön terveydelle koottuna helppo-tajuiseksi opaskirjaksi, joka jokaisen tulisi lukea. Jonsson selvittää kirjassaan, miten elimistö toimii ja miten jokainen voi parantaa terveyttään se...