Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-03
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Kristin Lidström
ISBN
9789174247411

Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar E-bok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2017-05-03
139
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade - här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten - även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken som lärde mig
    Ullis, 9 september 2020

    Boken är mycket bra och lätt att förstå. Många goda recept dessutom. Kommer att baka mycket ur denna bok. Från en dom inte har fått till det förr 🌞

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Johansson