Grönsaker A-Ö : Recept och bruksanvisningar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (62.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-21
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174248593
Grönsaker A-Ö : Recept och bruksanvisningar (e-bok)

Grönsaker A-Ö : Recept och bruksanvisningar (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (PDF), Svenska, 2020-04-21
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Äntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 500 recept fördelade på 32 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.

Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!

Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.

Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Grönsaker A-Ö : Recept och bruksanvisningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Avancerade grönsaksrecept!
  Margareta Carlberg, 1 december 2020

  Här får man chansen att lära sig göra något extra med grönsakerna! Och man måste ju inte slaviskt följa de mest avancerade förslagen, ett litet kryddbyte från "det vanligaste" kan ju göra susen.

 2. pdf-fil omöjlig
  Maja Lundahl, 11 november 2020

  Jag läser gärna e-böcker, eftersom jag har synnedsättning. På min ipad kan jag förstora texten. Dock blev jag med denna intressanta bok medveten om att eftersom den ligger som pdf så går den INTE att förstora. Jag hoppas att detta går att ändra på... ML

 3. Enkelt och lätt
  Leif Höglund, 12 oktober 2020

  Väldigt bra och informativt. Kommer att använda oss av den i vårt kök hemma. Våra söner är vegetarianer så det är lämpligt att ha den när de kommer på besök. Vi själva äter mycket vegetarisk så vi kommer att ha nytta av den.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Paul Svensson