Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 4)
Antal sidor
541
Utgivningsdatum
2014-01-13
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Peter Samuelsson, Lena Karlin
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
180 x 110 x 35 mm
Vikt
294 g
SAB
Hce
ISBN
9789174293807
Inferno (pocket)

Inferno

(80 röster)  |  Läs 10 recensioner
Pocket Svenska, 2014-01-13
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Robert Langdon - konsthistorikern och symbolikexperten som blev känd för miljontals läsare genom Da Vinci-koden - är tillbaka! Skottskadad och drabbad av minnesförlust vaknar Robert Langdon i en sjukhussäng i Florens. Vid sin sida har han den vackra läkaren Sienna Brooks och med hennes hjälp försöker han få fast boven som har låtit sig inspireras av Dantes helvetesskildring Inferno. Följ med på en hisnande resa till en mystisk värld full av symboler och hemliga koder och lär dig massor på köpet. Med sin fjärde bok om Robert Langdon bjuder Dan Brown åter på en härlig blandning av kryptiska gåtor, gastkramande spänning och klassiska cliffhangers. Browns tidigare böcker har sålt i miljontals exemplar bara i Sverige och Da Vinci-koden är en av världens mest lästa böcker genom alla tider.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Inferno
 2. +
 3. Den förlorade symbolen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den förlorade symbolen av Dan Brown (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Inferno. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Genialt
  Sarahsson, 20 april 2016

  Som vanligt lyckas Dan Brown kombinera symbolik & historia med en stor mängd spänning. Robert Langdon hotas av ett geni som är fixerad av Dantes poem "helvetet" dit han planerar att skicka jordens befolkning. Spänningen är ett faktum från sida ett och jag är så tagga och förväntansfull inför filmatiseringens premiär den 14:e oktober nu i år!

 2. Ännu bättre!!!
  Elizabeth Blom, 19 februari 2015

  "Inferno" är mycket spännande mer än andra av hans böcker. Det känns att jag följer en labyrint och någonstans finns det rätt väg från labyrinten...Han bygger up spänningen med hemska tillbud där människor blir mördade för att dem vet någonting eller antyder att dem möjligen kan gissa vem eller hur...
  Mina varmaste rekommendationer till nya läsare!

 3. Spännande kulturell resa
  RN, 29 december 2014

  Spännande jakt genom Florens och Venedig med oerhört kunnig guide. Den kulturella upplevelsen överstiger spänningen i jakten på gåtans upplösning.

 4. Som vanligt spännande med Dan Brown
  Tomas Goldbach, 16 augusti 2014

  Det var helt enkelt svårt att lägga ifrån sig boken. Ämnet fick mig verkligen att bli berörd och kändes trovärdigt och äkta.

 5. favoriter i repris
  vera pedersen, 13 maj 2014

  det märks att Brown hittat ett vinnande koncept och gärna upprepar det i sina böcker. Man ska inte läsa de olika för tätt, det blir för hög igenkänningsfaktor, men han kan gärna fortsätta skrivaoch leva på detta , jag läser gärna böckerna , gärna med ett par års mellanrum så man glömt lite av upplägget.

 6. Helt okej, men...
  Malen, 5 maj 2014

  Bra och spännande men inte lika bra som hans tidigare. Ibland är händelserna lite för fantastiska för att vara trovärdiga. Men ändå spännande och lärande med all fakta och intresse för Dante /Malen

 7. Jättebra!
  Oxen, 3 mars 2014

  Dan Brown är verkligen bra på att skriva så att man ser handlingen som i en film framför sig! Detta skulle bli en suverän biofilm!
  Som vanligt är det en fartfylld och såklart orealistisk handling - eller?? När man läst klart boken har man fått sig en tankeställare tycker jag.
  Hur som helst är det en mycket underhållande, spännade resa man fått vara med om från första till sista sidan!

 8. Njae.
  Moshe Peretz (Malmö), 1 mars 2014

  Tyvärr ingen fullträff.

  Historien är spännande, precis som vanligt, men handligen går trögt framåt.
  R.Langdons minnseluckor känns inte riktigt äkta - och jag tycker inte att översättningen är bra den här gången.

 9. Sedvanligt spännande bladvändare ett hastverk
  Birgitta K, 24 februari 2014

  Som vanligt skriver Dan Brown riktigt spännande. Handling och intrig är medryckande men boken vimlar av platta formuleringar, klyschor och många slarviga översättningar från engelskan vilket drar ner betyget rejält.

 10. Spänning på högsta nivå!
  Elizabeth Blom, 7 februari 2014

  Jag är superfan av Dan Brown och har läst alla hans böcker...Men med "Inferno" fick jag spänning på högsta nivå! Boken är så välskriven, så detaljerad och håller dig i spänning från första sidan till sista...När jag började läsa "Inferno" då kunde jag inte sluta, jag var tvungen att läsa hela boken utan någon paus! Jag rekommenderar varmt "Inferno" till alla som gillar spänning på högsta nivå!!!
  Nu väntar jag på nästa bok av Dan Brown, jag är övertygad att det blir nästa...

Visa alla 10 recensioner

Bloggat om Inferno