En fråga om tro (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Brunetti (del 19)
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2019-02-14
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Ing-Britt Björklund
Originaltitel
A Question of Belief
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
164 x 105 x 20 mm
Vikt
147 g
SAB
Hce
ISBN
9789174297522
En fråga om tro (pocket)

En fråga om tro

(19 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2019-02-14
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Donna Leons prisbelönta romanserie om Guido Brunetti älskas för den levande skildringen av Venedig, familjen och maten, för huvudpersonens mix av melankoli och medkänsla, och givetvis för de fängslande intrigerna.

Augustihettan är olidlig och kommissarie Guido Brunetti drömmer om att fly från Venedigs konstanta turisthorder. Men innan han kan ansluta till familjens semesterfirande i de svalare bergen landar ett avslöjande dokument om stadens domstolar på hans bord. En gammal vän misstänker att rättegångar systematiskt förhalas, ibland i flera år. Givetvis tjänar någon på det - frågan är bara vem.

Samtidigt behöver kollegan Vianello hjälp av Brunetti. Hans favoritmoster har hamnat i en bedragares garn på grund av sin starka tro på horoskop. Stora summor försvinner från hennes bankkonton och hon träffar regelbundet en mystisk "rådgivare".

Just när semestern är inom räckhåll sker ett brutalt mord, så kommissarie Brunetti tvingas stanna i den kokheta staden för att lösa fallet. Som alltid kämpar han för rättvisan och mot korruptionen bland kanaler, palats och gondoler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En fråga om tro. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderar varmt Donna Leons En fråga om tro.
    47195 Sandén, 9 augusti 2021

    Jag tycker Donna Leons Kommissarie Brunetti är helt underbar och beskrivningar och intryck gör att man lever med i och nästan kan känna dofterna av landskapen och maten. Har man själv varit i dessa trakter så bara älskar man Donna Leons böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Donna Leon