Till minne av Berit Susanne Fredriksson (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-08
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174416923
Till minne av Berit Susanne Fredriksson (e-bok)

Till minne av Berit Susanne Fredriksson E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-08

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Berit Susanne Fredriksson ligger för döden. På sin nötta soffa, med syrgasgrimman i näsan och en cigarett mellan fingrarna, tänker hon över sitt liv. Vad är frihet? Hur kan det vara så svårt att göra rätt? Och varför har hon väntat så på en man som bara smiter undan?

Brodern Putte ser en storasyster som trampat snett, svikit deras barndomsideal och varit alltför feg för att ta tag i sitt liv. Han vill skriva hennes historia men har svårt att hålla sig själv och sin politiska gärning utanför. Deras berättelser löper parallellt över samma sidor, delade med ett streck.

Anna Ringberg debuterade 2010 med Boys, som nominerades till Borås Tidnings debutantpris och översattes till flera språk. Nu är hon tillbaka med en roman med samma svärta, värme och insiktsfulla skildring av människors utsatthet.

Till minne av Berit Susanne Fredriksson kastar sig mellan olika tillstånd och tonarter i en lågmäld och punkig hyllning till livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ringberg Anna

  • Boys

    Ringberg Anna

    Hallå vafan kom in. Lasse fyller sextiofem och ordnar fest. För första gången på tjugo år ska sonen komma till stugan och Lasse har planerat länge. Köpt dyr landgång, lånat porslin, städat och fejat för nu ska fan grabben få se att man reder sig s...