Förrädare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nicholas Warg (del 1)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2015-04-07
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174614213
Förrädare (ljudbok)

Förrädare (ljudbok)

(13 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-04-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter sex år som legosoldat för det ökända företaget Black Water återvänder den före detta Säpo-agenten Nicholas Warg hem. Han ska hjälpa en vän med ett jobb och få loss de pengar han desperat behöver för att kunna dra sig tillbaka och leva i fred. Men i Sverige går allt snett. Nicholas dras in i ett spel där inte bara hans eget liv hotas - även nationens intressen står på spel.
Samtidigt kommer frilansjournalisten Lova hem till sin lille son och villan på Ekerö efter ännu en slitig arbetsdag. Allt hon vill är att umgås med sitt barn och få lite lugn och ro. Istället blir det en natt som ställer hela hennes tillvaro på ända. Även Lova finner sig snart delaktig i händelser bortom sin kontroll och förflyttas tillbaka till den tid då hon själv var verksam inom Säpo ... tillbaka till Nicholas Warg, mannen hon har lovat sig själv att aldrig mer behöva träffa.

Förrädare är en spänningsroman i underrättelsemiljö och första delen i en serie om Nicholas Warg. Här kombineras högt berättartempo med ett effektivt språk i en historia fylld med gripande öden, oförutsedda vändningar och hot mot rikets säkerhet.

PETER LINDMARK har skrivit och regisserat ett antal långfilmer, bland annat Rånarna med Mikael Persbrandt ochExit med Mads Mikkelsen. Just nu slutför han den tredje säsongen av filmserien Johan Falk som han också regisserat. Peter är utbildad manusförfattare och regissör i USA.

JIMMY LINDGREN har utbildat sig i skrivande i Sverige, Spanien och USA. Han arbetar på beställning åt flera större filmbolag och jobbar även som copywriter. Han har bland annat skrivit manus till den kommande Hamiltonfilmen, I hennes majestäts tjänst, baserad på Jan Guillous roman med samma namn
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna