Silfverbielke 7 Motvind (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 7)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2015-12-24
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174615203
Silfverbielke 7 Motvind (ljudbok)

Silfverbielke 7 Motvind Ljudbok

(62 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-12-24

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Jacob Colt, den skicklige men trötte kommissarien vid Europol i Haag, har inte gett upp sitt livs kamp: att sätta dit den man som förstört hans liv - Christopher Silfverbielke.
När Colt en dag blir kontaktad av Silfverbielkes syster Anna, som ber honom att spåra upp och döda hennes bror, tvekar han därför inte.
Under tiden som Jacob och Anna smider planer funderar Silfverbielke på sin framtid. Snart tänker han lämna landet för gott.
Hans exitplan hejdas emellertid av ett telefonsamtal. Pressen har upptäckt en koppling mellan Silfverbielkes företag TrioSoft och scientologerna, och aktiekursen sjunker som en sten. I ett slag är alla hans miljoner utraderade.
Någon måste få sota för det. Silfverbielke beslutar sig omedelbart för att dra åt tumskruvarna på finansmannen Herbert de Wahl. Genom en djävulsk uppfinning kan han betrakta sitt offer medan denne spelar rysk roulette med döden.
Samtidigt har Silfverbielke det inte så dumt på fritiden. Iskall champagne, kokain och undergivna kvinnor piggar alltid upp. Och Maja Liif, den socialdemokratiska riksdagskvinnan som tidigare haft en affär med Christopher, blir lite förvånad men ändå smickrad när han plötsligt en dag tar kontakt igen. Ända tills hon inser att hon vandrat rakt i en fälla ...

DAN BUTHLER och DAG ÖHRLUND romandebuterade tillsammans år 2007 med mord.net, som sedan dess sålts till tio länder. Deras böcker om Christopher Silfverbielke och kommissarie Jacob Colt har gjort stor succé och blivit mycket uppskattade läsarfavoriter.

"Satiren flödar när författarna låter Silfverbielkes ärkefascistiska människosyn frodas bakom den gudfruktiga fasaden [...] underhållningsvärdet behålls hela vägen."
Joel Sjöö, Borås Tidning, om författarduons förra Silfverbielke-romanHämnaren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silfverbielke 7 Motvind. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det behöver hända något annat
    -, 24 mars 2023

    Älskar dessa böcker men de var ett par böcker sedan som jag verkligen fångades och fascinerat lyssnade intensivt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna