Flickan från andra sidan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-03-11
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
185 x 140 x 18 mm
Vikt
308 g
ISBN
9789174692624
Flickan från andra sidan (inbunden)

Flickan från andra sidan

Inbunden Svenska, 2019-03-11
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Magisk realism, relationer och spänning!

 

Sista sommaren innan högstadiet blir en sommar Maja aldrig kommer att glömma. Maja, tretton år, ska spendera sommarlovet i ett torp vid en sjö med sin pappa och, till Majas besvikelse, hans nya flickvän. Majas mamma dog i cancer när hon var nio och hon vill helst ha pappan för sig själv. Hon har nästan inga vänner och musiken från 1980-ta let är hennes livlina. Den påminner henne om mamman. Så möter Maja Johanna, en flicka som bor i huset på andra sidan skogen. Johanna är en annorlunda flicka, men hon och Maja blir snabbt vänner till och med musiken har de gemensamt. Men det är något mystiskt med Johanna. Ibland kan hon dyka upp från ingen stans. Eller vara borta helt plötsligt när andra personer är i närheten. Vad bär hon på för hemlighet? Och vem är Luffar-Bo som stryker omkring i skogen. Vad vill han Maja?

 

En medryckande, varm och spännande mys rysare för slukaråldern. Relationer står i fokus men samtidigt vävs en fängslande historia från det förgångna samman med nuet och mystiken tätnar. Ålder 912 år.

 

ANNA HELGESSON är barnboksförfattare och lärare. Hon har bland annat gett ut Resan till sommaren, Glashjärtat: vänner eller fiender? och bokserierna om Berra och Boris samt om Saga och Simon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flickan från andra sidan
  2. +
  3. Jakten på julen - En julberättelse i 24 kapitel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på julen - En julberättelse i 24 kapitel av Anna Helgesson, Mikhael Mikalides (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flickan från andra sidan