Hemliga trean och maskeradmysteriet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
hemliga trean
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-04-03
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Johanna Kristiansson
ISBN
9789174693454
Hemliga trean och maskeradmysteriet (e-bok)

Hemliga trean och maskeradmysteriet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-03

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tvillingarna Fanny och Felix i detektivklub-ben Hemliga trean får ett nytt spännande fall att lösa när de är på maskeradfest.

Fanny och Felix är bjudna på maskeradfest till faster Agatha von Wassers stora herrgård. Där möter de festens andra gäster två gorillor, en maffiaboss, en superhjälte, en livs levande apa ... Självklart är farbror Charlie och hans lata hund Taggen också där. Det är upplagt för förvecklingar när Agatha von Wassers dyrbara smaragdhalsband försvinner. Det blir Hemliga treans uppgift att lista ut vem som tagit smyck-et. Det gäller att tänka på alla detaljer och koppla ihop allt de har sett och hört.

En lättsam och spännande barndeckare, där läsaren får möta personer med olika bakgrund. Boken passar både för högläsning och för de som redan kan läsa själva. Andra fristående delen i serien om Hemliga trean.

"Författaren Sanna Juhlin är skicklig på att bygga upp spänningen, vilket gör att man vill veta mer och läsa vidare... En välskriven, varm och rolig bok, illustrerad i färg. Passar både som högläsning och för dem som kan läsa själva."
Bibliotekstjänst, Elsie Runnö
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sanna Juhlin