Ritualen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2021-09-09
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
211 x 151 x 25 mm
Vikt
594 g
SAB
uHc
ISBN
9789174694222
Ritualen (inbunden)

Ritualen

Inbunden Svenska, 2021-09-09
139
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det här är tredje delen om Hilde Stridh, som har en förmåga att se saker som andra inte ser. Hilde börjar nian och ser fram emot kursen i dokumentärfotografering. Men när Hilde och hennes kurskamrat utforskar stadens mellanrum möter de mörka historier om epidemier, fattigdom och död.

En kall nyårsnatt för sexton år sedan hittades en pojke mördad och stympad under en bro vid Skanstull i Stockholm. Vem var han? När Hilde upptäcker fler dödsoffer, både i nutid och i det förflutna, anar hon ett fasansfullt mönster som spänner långt över tid och rum. Hilde tvingas använda sina speciella förmågor och söka nya allianser. Vad är en människa redo att offra för att få leva?

Boken berör flera teman: det övernaturliga, jakten på evigt liv, sanning och lögn, kamratskap och svek. Dessutom väver Ann-Sofi Forsmark in en hel del historia. Ritualen är en övernaturlig spänningsroman för unga. Tredje fristående delen i sviten om Hilde Stridh och hennes förmågor.

ANN-SOFI FORSMARK har tidigare gett ut Sakramentet och Förbannelsen i serien om Hilde Stridh. Till vardags jobbar hon på Stadsarkivet i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ritualen
 2. +
 3. Sakramentet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sakramentet av Ann-Sofi Forsmark (inbunden).

Köp båda 2 för 283 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Sofi Forsmark

 • Förbannelsen

  Ann-Sofi Forsmark

  "När man öppnar boken sveps man direkt in i denna välskrivna, unika berättelse om mysterier, det förflutna och ond bråd död. En bok som fascinerar, engagerar och berör, från början till slut." Tusensidor   "Mycket läsvärd. Bety...

 • Sakramentet

  Ann-Sofi Forsmark

  "Välskrivet och på¿läst med oväntade vändningar och hög spänningsfaktor" Carin Gerhardsen, författare   "Fantastik, spännande och välskriven" Jennies boklista   "En roman om vidskepelse i det förflutna och ondska...