Vägen till din första miljon: alla kan bygga en egen pengamaskin (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (134.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Wallén
Utgivningsdatum
2011-10-06
Förlag
Earbooks
ISBN
9789174830439
Vägen till din första miljon: alla kan bygga en egen pengamaskin (ljudbok)

Vägen till din första miljon: alla kan bygga en egen pengamaskin Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2011-10-06

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vare sig man vill erkänna det eller ej, har pengar en väsentlig betydelse i våra liv. Ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare känner vi oss. Valmöjligheterna blir fler och vi kan i större utsträckning välja vad vi själva vill göra; att ha pengar är att själv kunna bestämma över sin egen tid.

Det fantastiska är att vem som helst med relativt små medel kan skapa en alldeles egen pengamaskin. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller extrem talang - allt som behövs är vilja, uthållighet och sunt förnuft. Tobias Schildfats bok är en inspirerande berättelse om drömmar och personlig frihet; om hur du bygger din alldeles egna pengamaskin och förvandlar en privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Berättelsen varvas löpande med konkreta exempel men också med uppgifter att utföra - allt för att ge lyssnaren möjlighet att koppla innehållet till sin egen ekonomi och livssituation.

Om Vägen till din första miljon:

När jag hade läst ut den kände jag mig peppad och hade en känsla av allt är möjligt, bara man är motiverad. Det anser jag vara ett bra betyg, och det är en bok jag kommer rekommendera mina vänner". Smart Privatekonomi
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vägen till din första miljon: alla kan bygga en egen pengamaskin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. jo! men...
  Henrik, 23 mars 2021

  Allmänt goda råd. En bra start för den som inte vet hur man ska börja investera. Men man kan inte skriva en bok, oavsett om man är författare eller inte, och använda ordet "pengamaskin" i var tredje mening, konstant rakt genom boken. Efter halva boken kunde jag inte koncentrera mig på budskapet, bara väntade på den femhundrafemtielfte upprepningen av ordet "pengamaskin". Sådant dödar lyssningen. Sådant sänker budskapet.

 2. Livsomvälvande
  Matte, 9 maj 2018

  En bok som alla borde läsa!
  Detta fick mig att ta tag i min ekonomi och se till att mitt lilla öveskott jobbar åt mig för framtiden.
  Jag köpte ljudboksversionen och jag tycker att uppläsaren var tydlig och hade rätt tempo med behaglig röst.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tobias Schildfat

 • Entreprenörskap

  Johan Paulsson, Tobias Schildfat

  Med färgstarka exempel från intressanta entreprenörer belyser författarna områden som beskrivs utifrån relevanta teorier. Boken delas upp i åtta kapitel och tar upp samtliga moment som ingår i kursen. Innehållet är lättillgängligt, överskådligt oc...