Pastor Viveka och hundraårsjubileet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Pastor Viveka (del 2)
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2017-10-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 109 x 19 mm
Vikt
165 g
SAB
Hc
ISBN
9789175037127
Pastor Viveka och hundraårsjubileet (pocket)

Pastor Viveka och hundraårsjubileet

(37 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-10-12
56
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pastor Viveka och hundraårsjubileet Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det har blivit dags att fira Gamla Enskedes hundraårsjubileum, något som alla tycker bör ske på den årliga julmarknaden. I övrigt har medlemmarna i jubileumskommittén olika åsikter om hur det ska gå till. De bakande tanterna i kyrkan är till exempel arga på paret i den stora villan på kullen som de tycker försöker ta över jubileet genom att vilja sponsra allt och bjuda alla på mat och kaffe. "Vem ska i då komma till vårt kafé?" undrar Selma och Viola.Pastor Viveka måste navigera sig fram genom allt detta, samtidigt som hon går på kurs för att lära sig att uttrycka sina känslor på ett nyanserat och balanserat sätt, har bekymmer med en veckopendlande man, en obstinat tonårsdotter, ansvar för en fryst laxforell som en av tanterna har vunnit på lotteri samt sina egna existentiella funderingar och tvivel. Som om inte det räckte inträffar snart ett nytt, förbryllande mord i kyrkans närhet.Pastor Viveka och hundraårsjubileet är den andra boken om den färgstarka pastor Viveka och hennes välsignelser och vedermödor i den idylliska Stockholmsförorten Enskede.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pastor Viveka och hundraårsjubileet
 2. +
 3. Pastor Viveka och Glada änkan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pastor Viveka och Glada änkan av Annette Haaland (pocket).

Köp båda 2 för 116 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Pastor Viveka och hundraårsjubileet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Når inte upp till första bokens kvaliteer
  Marie, 10 maj 2023

  Del två i denna serie var en besvikelse. Den når inte alls upp till den första bokens nivå. Då denna - del två i serien - utkom strax efter den första, så kanske den är väldigt snabbt skriven. Den känns som ett hastverk. Inte tillräckligt genomarbetad. Och för lite av den humor som fanns i del ett.

 2. Olämpligt språkbruk för en pastor
  PME, 14 mars 2019

  Beställde boken åt min äldre mor som tyckte att språkbruket i vissa fall var olämpligt för en pastor.
  Innehöll roliga kommentarer dock.
  Boken är kanske lämpligare för den yngre läsekretsen.

 3. FRÅN MIN MAMMAS GATA
  Rosetta, 17 februari 2019

  En rolig, fasicnerande och lättläst roman här ifrån Enskede. Den handlar om en kvinnlig präst och hennes vedermödor i privatlivet och i församlingen.Romanen är befolkad av spännande karaktärer och till och med kryddad med en liten mordhistoria! Expediten i bokhandeln berättade för mig att hon känner författaren, som är pastor i Triangelkyrkan.

 4. Fortsatta lättsamheter
  Lena B, 7 mars 2018

  Visserligen framställs här ett nytt mysterium men jag kommer inte ifrån negativiteten som ligger i botten hos huvudpersonens karaktär. Fortfarande lättsamt och lättläst förströelse. Fort läst och fort glömd.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Annette Haaland