Det goda värdskapet : konsten att få människor att känna sig välkomna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-05-11
Förlag
Dialogos Förlag
ISBN
9789175043739
Det goda värdskapet : konsten att få människor att känna sig välkomna (e-bok)

Det goda värdskapet : konsten att få människor att känna sig välkomna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-11
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det goda värdskapet kom ut första gången 2002 och blev en formidabel succé. Boken har nu översatts till engelska, norska, danska och holländska och mött läsare över hela världen, antingen direkt eller som komplement till en föreläsning inför tusentals anställda och ledare.

På ett underhållande sätt, med många goda exempel, åskådliggörs begreppet värdskap. Värdskap må vara universellt på många plan, men det är också något högst individuellt. Ur bokens beskrivningar av situationer där man lätt kan känna igen sig växer en förståelse fram för vad det betyder att mötas, oavsett om det handlar om individnivå eller möten mellan institutioner, serviceföretag eller till och med länder. Det krävs en insikt för att behärska konsten att få andra att känna sig välkomna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det goda värdskapet : konsten att få människor att känna sig välkomna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärda berättelser/text
    Hedwig, 21 oktober 2020

    Blev så glad över alla fantastiska kapitel. Så viktigt hur vi bemöter andra människor i alla olika situationen. Om vi ser dem som gäster i vårt umgänge blir det så mycket bättre för alla.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna