Snyggast på festen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-05-12
Upplaga
1
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Nina Hemmingsson
Dimensioner
223 x 200 x 16 mm
Vikt
581 g
SAB
Hci
ISBN
9789175150475
Snyggast på festen (inbunden)

Snyggast på festen

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-05-12
188
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Snyggast på festen Kan levereras innan julafton
Nina Hemmingsson har idag etablerat sig som en av våra främsta serietecknare, med sin omisskännliga stil både vad gäller det kärva språket och den grova teckningslinjen gör hon serier som inte kan misstolkas. Hon har en stränghet i sina serier som gör att det är svårt att värja sig. Hennes figurer är som utåtagerande sanningssägare. Hennes hjälte vägrar ställa upp på normerna, om hur hon ska vara eller se ut. Nina Hemmingsson har sagt att hennes seriefigur ibland blir som ett slags samvete: "jag kan ju inte ta tillbaka något som hon sagt". Hennes bilder är stiliserade, som ett avklarnat destillat, hennes rundnätta människor med stora ögon och stiliserade attribut tränger sig på och lämnar oss ofta med ett skratt. Detta är en helt ny samling enrutingar som ibland förekommit i Aftonbladet eller andra tidningar, och nya tidigare opublicerade tecknade serier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snyggast på festen
  2. +
  3. Skjut mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skjut mig av Nina Hemmingsson (häftad).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snyggast på festen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superb!
    Mia, 17 april 2015

    Hennes fina, roliga teckningar, full med självironi och svart humor, vass text, ibland rena poesin! Är du intelligent, har (feministisk) humor, självironi och är tjej (eller hen för den delen...) så bara MÅSTE du köpa denna! Mvh Mia, Lund

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Hemmingsson