De rättfärdiga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kamelklubben (del 4)
Inläsare
Jan Modin
Utgivningsdatum
2013-08-05
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175231532
De rättfärdiga (ljudbok)

De rättfärdiga (ljudbok)

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-08-05

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Serie: Kamelklubben 4

John Carr, känd under sitt alias 'Oliver Stone', är den mest eftersökte brottslingen i USA sedan han med två välriktade skott slutligen har tystat de båda män som har förstört hans liv och tvingat honom att leva gömd i skuggorna. Men friheten har ett högt pris. De båda lönnmord som han utfört får underrättelsemyndigheterna och polisen att gå samman i ett pådrag i enorm skala för att hitta honom. Samtidigt ägnar sig spionchefen Macklin Hayes åt en högst privat katt och råtta-lek bakom kulisserna. Han, mer än någon annan, vill se Stone död.

Kamelklubbens medlemmar sätter sina liv på spel för att försöka hjälpa Stone, deras vän och inofficielle ledare. Med förföljarna hack i häl flyr Stone från det förflutnas demoner, en flykt som för honom från huvudstaden Washington och maktens korridorer till den lilla, isolerade gruvstaden Divine i Virginia - och in i en värld som är minst lika blodig och livsfarlig som den han just lämnat bakom sig.

De rättfärdiga är uppföljaren till storsäljarna Kamelklubben, Samlarna och Förrädarna.

Pressröster om De rättfärdiga:

"Baldacci visar återigen att han är ett slags thrillergenrens universalgeni: en mästare när det gäller intrig, dialog och karaktärer. En stormande succé, även om detta inte lär komma som någon överraskning för trogna Baldacci-läsare."

- Booklist (starred review)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De rättfärdiga. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderar den varmt!
    Kim M. Kimselius, 29 april 2018

    Har du tröttnat på mina boktips om David Baldacci? Jag har nämligen inte tröttnat på hans böcker. Förra veckan körde jag till Uddevalla för att föreläsa. Det är långt, många timmar i bilen och då gäller det att satsa på en bra, säker bok som jag vet att jag inte tröttnar på under färden. Självklart blev det en Baldacci bok. Den här gången De rättfärdiga, den fjärde boken i serien Kamelklubben.

    Jag tycker om alla David Baldaccis böcker, han har många olika serier, och när jag har fast... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci