Solviken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (232.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2013-10-25
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175232089

Solviken Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2013-10-25

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mitt i reklamhögen på Marie Lindsjös hallmatta i Solna ligger ett vadderat kuvert och väntar. Samtidigt sitter Niklas och Gabriel över varsin fredagsöl och reflekterar över livet, såsom det blev.
Inte långt därifrån, i en ljus och fräsch lägenhet i Stockholms innerstad, försöker Ylva stå ut med att det blivit vår och att Niklas inte bor med henne och dottern längre.
När Marie öppnar det vadderade kuvertet upptäcker hon att ödet, eller om det är faster Greta, har pekat ut en riktning åt henne; Solviken, ett färgglatt renoveringsobjekt i Roslagens skärgård. Marie, som känner hur fyrtioårskrisen närmar sig med raska steg, vet att hon inte har någonting att förlora, och kastar sig ut i det okända.

Det blir en omtumlande yttre och inre resa, inte bara för henne utan även för Niklas, Ylva och Gabriel som hon råkar på vägen och vars öden sammanflätas med hennes.

Solviken är en varm relationsroman om längtan efter kärlek och bekräftelse och om att våga för att vinna.

Annika Estassy föddes 1962 i Nice och bodde i Senegal och Frankrike tills hon som trettonåring flyttade till Ljusdal i Hälsingland. Idag bor hon i Solna, arbetar i Stockholm och tillbringar helgerna i Roslagens skärgård. I många år arbetade hon inom filmbranschen men är nu verksam som chef på Studieförbundet Vuxenskolan. Solviken är hennes debutroman. Hon har tidigare skrivit noveller och följetonger för veckotidningar samt arbetat som journalist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Estassy