Projekt Rosie (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (198.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rosie (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2014-06-17
Förlag
HörOpp!
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789175233499

Projekt Rosie Ljudbok

(51 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-06-17

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En riktigt charmig och originell feelgood-roman!

Don Tillman är 39 år gammal och ska gifta sig. Han vet bara inte med vem än. Han ser bra ut men har aldrig riktigt passat in i några sociala sammanhang och har svårt att få kontakt med kvinnor. Men som den strukturerade forskare Don är utformar han Projekt fru - ett mycket grundligt frågeformulär - som ska hjälpa honom att hitta den perfekta partnern. Hon får absolut inte röka, dricka, ogilla kött, komma försent eller rubba hans inrutade liv.

Rosie Jarman gör allt detta. Hon är även spontan, smart och snygg, jobbar som bartender och vänder upp och ner på hela Dons tillvaro. Eftersom han är professor i genetik kan han hjälpa henne i sökandet efter hennes biologiska pappa. Och ju mer Don engagerar sig i Rosies jakt, desto mer börjar han släppa på sina strikta rutiner. Hon drar ut honom ur hans trygga men trista tillvaro och han börjar förstå att man inte kan hitta kärleken med hjälp av vetenskapliga tester.

Projekt Rosie är en charmig romantisk komedi, en annorlunda och tänkvärd feel good-roman som visar att alla kan möta kärleken, hur udda man än är.

En av de knäppaste och mest bedårande romaner jag läst. Den liknar ingenting annat och är skriven med spänst och bra tajming. Jag älskade Projekt Rosie. Den bjuder på underhållande läsning från början till slut, är eftertänksam och rolig, väldigt annorlunda och ytterst charmig. En briljant debutroman från en mogen och skicklig författare.
New Zealand Herald on Sunday
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Projekt Rosie. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och tänkvärd feelgood
    -, 21 oktober 2022

    Charmig historia, fantastiskt bra uppläst. Jag ska lyssna på allt Mattias Lindroth läst in. Börjar direkt med del två med Rosie. (Jag är annars inget större fan av feelgood.)

  2. Annorlunda
    -, 23 april 2021

    Fantastisk beskrivning av en udda människa i alla andras ögon , men i hans ögon är det tvärtom. Kryddat med en spännande historia om två människors möte.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Graeme Simsion