Dolda spår (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-04-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175234571
Dolda spår (e-bok)

Dolda spår (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-26
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Snön ligger över Helsingborg när en polsk flicka hittas död i tunneln vid Hälsobacken. Ingen förstår vad den unga kvinnan gör i Sverige när hon egentligen arbetar som au pair i Dubai. I skuggan av sociala medier uppdagas ett spel där maktens män och unga kvinnor är deltagarna. Alla vet reglerna. Men alla följer dem inte. Samtidigt anmäler Anders Halvarsson sin syster försvunnen, ett år efter att han senast talade med henne.

Damir Skatzlic befinner sig på ett behandlingshem i Värmland när han får ett telefonsamtal som får honom att avbryta behandlingen. Väl i Helsingborg snubblar han över en hemlighet han aldrig kunnat drömma om. Linn Wide är tillbaka på jobbet efter några månades sjukskrivning och utreder fallet med den döda flickan i tunneln och försvinnandet av Marie Halvarsson.

Det här är del två i serien om Linn Wide, polisinspektör i Helsingborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dolda spår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bladvändare i positiv bemärkelse.
    PO, 10 augusti 2018

    Bra story och personskildringar. Ida Axelsson kommer att bli en av de framgångsrika svenska krimförfattarna. Väl värd att läsa. Det är bara att gratulera.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ida Axelsson

  • Svart skugga

    Ida Axelsson

    Uteliggaren Damir Skatzlic vaknar till en makaber syn. Den folkkära lokalkändisen Katarina Johansson är död. Hängd, i ett blått nylonrep ovanför terrasstrapporna i centrala Helsingborg. När polisen kommer till platsen möter Damir sin barndomsvän L...

Bloggat om Dolda spår