Strandsittaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (378.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Smögen-serien (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2017-05-29
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237633

Strandsittaren Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-29

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Dennis Wilhelmson tar tjänstledigt från polisen i Göteborg och åker upp till barndomsön Smögen för att bearbeta den livskris han gått igenom under våren. Men sommaren blir inte så lugn och harmonisk som han planerat. En ung man hittas död i Smögens hamnbassäng och en gammal vän till honom försvinner spårlöst. Ofrivilligt dras han in i Sotenäsets mest uppmärksammade mordutredning någonsin. Han lär känna polisaspiranten Sandra Haraldsson. Sandra är ung ambitiös och rättfram och på något sätt når hon fram till honom och sakta men säkert börjar hans inre läkas. Vad han inte vet är att släktforskaren och svenskamerikanen Anthony har hittat berättelser och människor i Smögens historia som kommer att påverka hans framtid för alltid.

Strandsittaren är första delen i serien "Morden på Smögen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Strandsittaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite rörig men okej
    -, 31 januari 2023

    Jag personligen tyckte det var ett lite för stort persongalleri vilket gjorde det lite svårt att direkt koppla i sammanhangen, inte riktigt trovärdiga situationer och handlingar av människorna i berättelsen, men trevlig miljö och känsla ändå. Boken är okej, smått hemtrevlig, inte den bästa jag hört, men ska fortsätta med nästa i serien och hoppas på en förbättring, den trevliga miljön är det nog inget fel på i alla fall.

  2. Bra
    -, 1 september 2022

    Gillade boken mycket!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén