You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (158.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mari Götesdotter
Utgivningsdatum
2017-06-05
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238227
You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer (ljudbok)

You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer (ljudbok)

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-05

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En handbok i att lämna kränkande kärleksrelationer och aldrig hamna där igen!

Det här är en bok till alla kvinnor som befunnit eller befinner sig i kränkande, destruktiva relationer. Som blivit slagna och förminskade, fysiskt och mentalt. En bok full av igenkänning, förståelse och tröst. För det är många som varit där.
Men det är också en handbok fylld med tips och energi en riktig vän att hålla i handen när man själv inte längre orkar eller ser någon väg vidare.

Författarna vänder sig helt och hållet till kvinnor. Inte för att de inte känner till att det finns utsatta män. Men den här boken tillägnas alla kvinnor de mött, som har delat sina historier, berättelser, tankar, känslor, psykiska blåmärken och trasiga funderingar. Och den är givetvis till alla kvinnor som behöver stöd och uppmuntran för att orka ta sig ur en dålig relation. Den visar hur man hittar kraften igen, hur man bryter sina mönster (för att aldrig hamna där igen) och istället bygger sunda, roliga relationer. Relationer som får en att växa.

Linda Newnham, journalist och redaktör som skriver för tidningar som Amelia och Tara.

Karin Nordlander, arbetar som terapeut och meditationslärare och har tidigare gett ut boken "Drömliv - Lycklig på riktigt".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Wow,
    Mamman, 3 oktober 2020

    Detta är livets bok för oss våldsutsatta. Lyssnat flera varv. Lyssna vid tvivel. När du inte har kompisar som förstår. Lyssna igen. Och igen. En kvinnas bästa vän.

  2. Bästa...
    Sandra, 3 augusti 2019

    Bästa boken!!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna