Högt fall (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Falkenbergsmorden (del 2)
Utgivningsdatum
2018-06-19
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175239767
Högt fall (e-bok)

Högt fall (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-19

Styckköp

99
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett slumpmässigt möte framkallar minnen som länge varit gömda och som kommer att få stora konsekvenser på livet. En familjefar anmäls försvunnen hos polisen i Falkenberg. Eftersökningar inleds och till att börja pekar allt på att han försvunnit frivilligt, lämnat fru och barn.

En söndagsmorgon, i vad som ser ut som en olyckshändelse, återfinns en avliden man vid foten av Morup Tånges fyr. I en segelbåt i hamnen gör ägaren till Glommens Marina en fruktansvärd upptäckt och plötsligt har kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kollegor två dödsfall att utreda.

Polischefen Raúl Morales får bråda dagar och åklagare Ylva Isaksson blir återigen en del i hans vardag. På gott och ont. Dessutom är en omorganisation inom Polismyndigheten i sikte och det styr upp en del oro i lägren. Morales har en del beslut om framtiden att ta, vilka inte är lätta.

Sommaridyllens Falkenberg med omgivningar längs den halländska kusten och det vackra inlandet blir återigen skådeplatsen för en spännande och känslomässig historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av C T Karlsson