En vilsen själ (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (338.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lövberga (del 4)
Inläsare
Anne-Li Norberg
Utgivningsdatum
2017-09-26
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175456010
En vilsen själ (ljudbok)

En vilsen själ Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-26

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mästerligt om svenskt 1600-tal

»Redin har en utsökt känsla för beskrivande detaljer, som ger trovärdighet åt tidsmiljön ... Jag vill egentligen inte jämföra med Lars Widding men gör det ändå. Redin är bättre.« Corren

Göran Redin har nått en allt större läsekrets med romanerna i Lövbergaserien, som utspelar sig under svenskt 1600-tal.

I den fristående fjärde delen, En vilsen själ, fortsätter berättelsen om familjen från den lilla gården Lövberga i Östergötland. Nu har det blivit tid för syskonen Erik, Anders och Karin att skörda framgångens frukter och dra nytta av vänskapen med rikets högsta och mäktigaste. Men känslan av hopp och seger är inte så lätt att bibehålla under det turbulenta 1600-talet.

Vart ska Erik ta vägen när han inte strider på slagfältet? Vad väntar Karin som nu är tvåbarnsmamma och förvaltare på bruket? Hemma på gården Lövberga ser det ut som om sjukdomarna håller sig borta och de tomma förråden kan fyllas till brädden. Men vågar Ander, Lovisa och de andra tro på att turen ska hålla i sig?

Syskonen ställs inför utmaningar, osannolik kärlek och grymma tragedier. Och i bakgrunden går kriget vidare. Hur länge kan den svenska arméns segertåg fortsätta?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Redin