Lånat silver och krossat glas (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Huskvarna-sviten
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2018-07-12
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175458151
Lånat silver och krossat glas (ljudbok)

Lånat silver och krossat glas Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-07-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Charmig roman av Sveriges nya feelgood-drottning! Jeanette begraver sin förolyckade man och känner sig framför allt lättad. Nu behöver hon inte ta tag i pappersarbetet och bodelningen som den planerade skilsmässan skulle innebära. Men knappt är maken i graven förrän Jeanettes besvärliga svärmor kräver att få flytta in i huset. Jeanette flyr då upp till husets vind, som behöver rensas ut. Där gör hon ett oväntat fynd - något som för henne samman med ett gripande livsöde i slutet av 1800-talet. Lånat silver och krossat glas är en varm och charmig roman om livets oväntade vändningar, och om två kvinnors liv som vävs samman av en slump. Ewa Klingberg har tidigare skrivit den populära romanen Manglade dukar och vikta servetter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lånat silver och krossat glas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fin läsning!
    - (Sundsvall), 4 december 2018

    Det är två parallella historier som vävs samman allt eftersom. En för länge sedan och en nutida! Den här boken är absolut bästa av de tre dom jag läst i serien! Kvinnorna som tecknas ör lätta att känns igen dig i och man lever dig in i deras dilemman och liv! Jag tyckte mycket om hovfotografen Matilda, henne skulle jag vilja möta!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg