Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
691
Utgivningsdatum
2013-03-15
Förlag
Stockholm Text
ISBN
9789175470023
Tills döden skiljer oss åt (e-bok)

Tills döden skiljer oss åt (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-03-15
47
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ingrid Elfbergs nya psykologiska thriller har en devis: En polis slår inte sin fru.

Erika står utanför poliskollegan Annas dörr en vecka tidigare än de bestämt. Hon berättar inte varför hon hals över huvud flytt från Stockholm. Lämnat sin man Göran, som också är polis, och sin älskade hund Boss på nyårsafton, med bara en väska i handen. Anna tar henne till sjukhuset med spräckta revben, ett brutet finger och en blåslagen kropp.

Ett jobb vid polisen i Göteborg är en tillfällig lösning för Erika. Hon måste komma bort från Stockholm. Hennes misshandelsanmälningar mot Göran försvinner gång på gång och det går allt fler rykten om henne på jobbet på polisen.

Det dröjer inte länge innan Göran kommer efter till Göteborg och lyckas skapa misstro mot Erika på hennes nya arbetsplats. Men Erika har bestämt sig ? han ska inte vinna, även om han håller hennes Boss som gisslan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elfberg Ingrid

  • Monster

    Elfberg Ingrid

    Polisen Erika är sjukskriven och åker hem till Norrland tillsammans med sin hund Boss. Hon har inte berättat för någon att hon är gravid efter den våldtäkt som hennes man utsatte henne för. Snart dras hon in i en lokal utredning av det som först s...

  • Den du borde frukta

    Elfberg Ingrid

    En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Mordutredningen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och se...

Bloggat om Tills döden skiljer oss åt