Stenhamrabrottet: Kriminalroman (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-07-06
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175695358
Stenhamrabrottet: Kriminalroman (e-bok)

Stenhamrabrottet: Kriminalroman E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-07-06
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Bredvid kundvagnen från Konsum står rättsläkare Monica Åkerman. Hon ser fundersam ut. En stund står hon bara och granskar miljön närmast sig och den välta kundvagnen som dragits upp på land och tagit med sig det makabra fyndet. Hon hukar sig ner bredvid byltet av nät, alger och ett flertal ben. Metodisk lyfter och petar hon försiktigt. Dödskallen ser på henne med urholkad blick. Sedan funderar hon en stund. Vattnet droppar från byltet som ligger på marken, de samlar sig och rinner likt krälande maskar i väg från fångsten. På berget högt ovanför dem står åskådarna och blickar ner. Stenhamras nedlagda stenbrott har förvandlats till en elipsformad amfiteater likt Colosseum i Rom. Ekeröbon Gunnar Öst och hans team vid Riksmordsgruppen kan inte ens föreställa sig vad som väntar dem.
Stenhamrabrottet är Pernilla Ulvbloms första kriminalroman. Den utspelar sig bland annat i hennes hemkommun och det är miljöerna som väckt idén till kriminalromanen om den skrämmande sanning som legat under ytan och ruvat i så många år.

Pernilla Ulvblom gjorde sin författardebut med den historiska romanen Ingen älskar dig - inte ens din mor. Stenhamrabrottet är hennes första kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Ulvblom