Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2017-09-01
Förlag
Idus Förlag
Dimensioner
245 x 175 x 9 mm
Vikt
316 g
SAB
uRd
ISBN
9789175775876

De magiska tjugonio, en bokstavsvärld

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-01

Slutsåld

Följ med in i alfabetets magiska bokstavsvärld! Här får du träffa familjen Ankström som har hopptävling. Björnen Bertil som bjuder på blåbärssaft på sitt kalas. Draken som vaktar sin dyrgrip. Isbjörnen som inte vill bli intervjuad. Du hamnar till och med på operan och mitt i en piratduell! Blir du trött kan du gå på picknick och räkna nypon, eller besöka en sällsynt sort på en quiltad filt. Kanske vill du hänga med den raska räven Ragnar till regnbågens slut? Eller heja på den slöa snigeln i tv-spelet? Om inte annat har vi det trevligt tillsammans. Men du, se upp för åskan!

De magiska tjugonio, en bokstavsvärld är ett unikt projekt där 29 illustratörer och 29 författare har gått samman och skapat en annorlunda, brokig och färgsprakande bok kring vårt alfabet. Redaktör och initiativtagare är Kris Kite Stenmark.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De magiska tjugonio, en bokstavsvärld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Unik bok
  Kim M. Kimselius, 2 december 2017

  Det här är en unik bok, där 29 författare har skrivit text till var sin bokstav i alfabetet och 29 illustratörer har illustrerat texterna.

  Den här boken är en guldgruva, med alla finurliga texter och illustrationer där man hela tiden upptäcker nya saker. Är övertygad om att boken kommer att bli älskad av många. Läs den!

 2. En bokstavsskatt
  Kaffeläsaren, 24 oktober 2017

  De magiska 29, en bokstavsvärld är ett unikt projekt där 29 författare & 29 illustratörer har gått samman och skapat en bok om hela alfabetet.
  Tack vare detta fantastiska projekt som drogs igång av Kris Kite Stenmark, blev det denna lilla pärla till bok. Genom hela boken är det både rolig text och väldigt fina illustrationer. Den är kul att läsa, då det ofta är både rim och riktiga tungvrickarord, sonen skrattade högt när jag trasslade in mig i de många orden. Åldersmässigt passar den all... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner