Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Albin, den store tidsresenären (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2018-05-14
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Marielle Karlsson
SAB
Hcf
ISBN
9789175777641
Astronaut i nöd (inbunden)

Astronaut i nöd

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-14
79
Förboka gärna! Vi skickar boken tidigast 25/2.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Albin. En helt vanlig kille. Och enastående tidsresenär. På sina uppdrag i tid och rum stöter han allt som oftast på någon som är i nöd. Eftersom hans pappa har lärt honom att man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad, ser han det som sitt självklara uppdrag att hjälpa till. Orädd (för det mesta) och med både glädje och äventyrslust ger han sig ut på sina fantastiska tidsresor. Det finns de som säger att han dagdrömmer. Men Albin vet bättre än så. Han är Albin, den store tidsresenären. Astronaut i nöd är den andra boken om Albin, den store tidsresenären. Den här gången tas små och stora läsare med på ett spännande äventyr där Neil Armstrong den första människan som satte sin fot på månen har hamnat i trubbel. Berättelsen varvas med roliga och lärorika fakta om månen, rymden och rymdfarkoster. Vet du till exempel hur man går på toaletten i en rymdfarkost där allt är viktlöst och svävar omkring?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Astronaut i nöd
 2. +
 3. Prinsessa i nöd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prinsessa i nöd av Mikael Rosengren (inbunden).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Astronaut i nöd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantasi och fakta möts i rolig bok
  Barnboksfamiljen, 22 juli 2018

  Vi har läst denna delen ut serien "Albin den store tidsresenären" som handlar om Albin som i denna boken reser tillbaka till 1969 och hjälper Neil Armstrong under månlandningen.
  Boken blandar en humoristisk historia med fakta invävt, utöver faktan som finns i berättelsen finns även extra faktarutor separat på uppslagen. Dessa kan man välja hur man vill läsa eller hoppa över.
  Jag läste boken högt för I (4,5 år) och A (8 år) - de båda två uppskattade boken.
  Rymd och astronauter är ... Läs hela recensionen

 2. Rolig och lärorik bok om rymden
  @barnbokstips, 9 juli 2018

  Vi har läst Albin den stort tidsresenären astronaut i nöd av Mikael Rosengren och illustrationer av Marielle Karlsson. Vi har även läst den första boken om Albin, men tycker den här var bättre och roligare! Albin är på museum med sina föräldrar och lär sig om rymden. Helt plötsligt förvandlas Albin till den store tidsresenären. Han hamnar på Apollo 11 och möter Neil Armstrong och året är 1969. Visste ni att det faktiskt var Albin som gjorde så att Neil Armstrong kunde ta de där första stegen ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Astronaut i nöd