Vardagsvego för alla! - snabba och lättlagade vegorecept för vardagen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (60.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-12-19
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789176178324
Vardagsvego för alla! - snabba och lättlagade vegorecept för vardagen (e-bok)

Vardagsvego för alla! - snabba och lättlagade vegorecept för vardagen E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2016-12-19
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
I Vardagsvego för alla! ligger fokus på snabba, enkla middagsrecept, lättlagade efterrätter och sunda snacks som man kan tillaga utan stress en vanlig vardagskväll efter jobbet.

Recepten är indelade i olika kapitel efter tillvägagångssätt, t.ex. Allt i ett (med minimal disk), Budget, Under 30 minuter m.m.

I boken finns även färdiga inköpslistor till tre middagar. Bara att fotografera med mobilen!

Handfasta råd och tips för hur man kan förenkla sin matlagning och spara tid i köket finns också med i boken. Och Sofia von Porat delar även med sig av sina bästa knep för hur man gör det mesta av sina råvaror och tar vara på matrester.

Boken passar dem som vill äta mer vegetariskt samt förstås även fullfjädrade vegetarianer, semi-vegetarianer och, till och med, veganer.

Sofia von Porat har tidigare skrivit boken Vego för alla! Hon är entreprenör, matkreatör och bloggare som brinner för vegetarisk mat. Sofias vegorecept och matinspiration publiceras i flera av Sveriges största tidningar och på olika matsajter, ofta inspirerade av de många länder hon besökt under sina fem år som reseskribent med hela världen som arbetsplats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Von Porat

  • Vego för alla! : lättlagad grön mat för ett sundare liv

    Sofia Von Porat

    "Det här är den bok jag själv hade önskat fanns till hands när jag började min gröna resa. En bok som innehåller en blandning av inspirerande recept, men som samtidigt hjälper en att komma igång, förstå sig på grunderna och ger en självförtroendet...

  • Världens enklaste vegomat

    Sofia Von Porat

    Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara. Samtliga ...