Whisky : upptäck, upplev och njut (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-12-11
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789176179710

Whisky : upptäck, upplev och njut E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2017-12-11
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ingvar Rönde är en av världens mest framstående whiskykännare. 2005 lanserade han "The Malt Whisky Yearbook" (på engelska). Boken blev en omedelbar succé och varje år sedan dess har en grundligt omarbetad upplaga utkommit. Idag betraktas "Malt Whisky Yearbook" som en ovärderlig bibel för varje sann whiskyentusiast och säljs över hela världen.

I Whisky: Upptäck, upplev och njut har Ingvar Rönde valt ut över 100 whiskyfavoriter från hela världen. Men innan han gjort sina val har han först har sorterat bort alla extremt sällsynta och dyra whiskysorter. De som ändå knappt går att få tag på. Det som presenteras i den här boken är i stället de bästa, mest prisvärda och mer lättillgängliga sorterna. De flesta finns på Systembolaget och de man inte hittar där hittar man bland taxfree-sortimenten på flygplatser.

Varje whisky presenteras med bild och smakomdöme. De har försetts med tydliga diagram för rökighet, fruktighet, fyllighet och komplexitet. Författaren berättar om whiskyns historia och ger svar på de vanligaste frågorna han får om whisky.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Whisky : upptäck, upplev och njut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oläslig som e-bok i bokus app
  Sluggo, 9 augusti 2019

  Är nog inget fel på innehållet i boken, denna recension syftar till eboks-utgåvan. Gissar att fysisk bok är riktigt bra.
  Usel upplösning och ingen möjlighet att zooma gör e-boken till ett bortkastat köp.
  Jämfört med Apple Books är bokus app en katastrof i läsupplevelse.
  Köp INTE denna som e-bok via bokus!!!!!!!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingvar Rönde