Super-Bråkan & Doktor Dum (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Super-Bråkan (del 1)
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2019-07-30
Upplaga
1
Förlag
Egmont Publishing AB
Originaltitel
Super-Bråkan & Doktor Dum
Illustratör/Fotograf
Johanna Arpiainen
Dimensioner
220 x 155 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176213827

Super-Bråkan & Doktor Dum

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-07-30

Slutsåld

Super-Bråkan och Doktor Dum är en ny serie lättlästa böcker med barnens favorit Håkan Bråkan, som utspelar sig i landet mellan fantasi och verklighet. Håkan älskar sina tv-spel. Där får han vara hjälten som räddar världen från alla rymdmonster och läskiga skummisar. Det konstiga är att det känns så verkligt för visst tittar den elaka Doktor Dum rakt på honom? Håkan kastas ut i fartfyllda äventyr där låtsasvärldens gränser upplöses.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Super-Bråkan & Doktor Dum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul bok som går snabbt att läsa

    Boken: Super-Bråkan och doktor Dum av Sören Olsson och Anders Jacobsson. Illustrationer av Johanna Arpiainen. Ålder: 6-9år.

    Philip 7 år :
    Det här var en jätterolig bok. Den handlar om Håkan och hans lillasyster Isabelle. Håkan spelar ett spel. I spelet finns doktor Dum. Han ska ta över världen. I skolan har Håkan gjort en kattmask. Man får inte ta hem den. Håkan tar hem den. När han sätter på sig den blir han Super-Håkan och kan slåss mot doktor Dum. Hans lilla syster Isabelle bl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna