Solviken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2015-04-11
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176291122

Solviken E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-04-11

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mitt i reklamhögen på Marie Lindsjös hallmatta i Solna ligger ett vadderat kuvert och väntar. Samtidigt sitter Niklas och Gabriel över varsin fredagsöl och reflekterar över livet, såsom det blev.
Inte långt därifrån, i en ljus och fräsch lägenhet i Stockholms innerstad, försöker Ylva stå ut med att det blivit vår och att Niklas inte bor med henne och dottern längre.
När Marie öppnar det vadderade kuvertet upptäcker hon att ödet, eller om det är faster Greta, har pekat ut en riktning åt henne; Solviken, ett färgglatt renoveringsobjekt i Roslagens skärgård. Marie, som känner hur fyrtioårskrisen närmar sig med raska steg, vet att hon inte har någonting att förlora, och kastar sig ut i det okända.
Det blir en omtumlande yttre och inre resa, inte bara för henne utan även för Niklas, Ylva och Gabriel som hon råkar på vägen och vars öden sammanflätas med hennes.

Solviken är en varm relationsroman om längtan efter kärlek och bekräftelse och om att våga för att vinna.

"För den som gillar författare som Kajsa Ingmarsson och Marian Keyes är det här lika självklart som solkräm i strandväskan." - Mama
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Solviken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kunde fått högre betyg¿
    AgnesKenshin, 6 november 2022

    Bra bok med karaktärer som engagerar en att vilja läsa vidare, för att se ifall de lyckas landa i sig själva och lyckas skapa en tillvaro de mår bäst av!

    Boken hade dock fått mer stjärnor om författaren inte hade slängt in den ena efter den andra nedlåtande liknelser att jämföra/likställa våra sämre sidor med våra medvarelser såsom "skäms som en hund" "grisar ner" och dylikt (som vi tyvärr slentrianmässigt säger om människor eller oss själva när vi gör/säger något dåligt.)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Estassy