I huvudet på din katt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (143.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2015-11-09
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176291153
I huvudet på din katt (ljudbok)

I huvudet på din katt Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-11-09

Styckköp

40

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och nästan inget värre än en olycklig. Ibland krockar våra arters kulturer och vi missförstår våra älsklingars behov och vilja. Kattens kreativitet är utan motstycke när frustrationen eller ogillandet slår till, så det gäller att försöka tyda rätt.

I huvudet på din katt är sprängfylld med fakta, tips och kuriosa. Här lär du dig läsa av kattens kroppsspråk och får tips om hur du undviker kattproblem och löser redan existerande. Varför vägrar katten äta, varför går den inte på lådan utan föredrar din säng, och varför blir dina katter inte vänner?

Boken passar alla både dig som är nybliven kattentusiast, och dig som har haft katt i hela ditt liv. Man blir aldrig fullärd!

Har du koll på om din katt är höger- eller vänstersvansad förresten?

Susanne Hellman Holmström är bl.a. känd från Gokväll i Svt och för sin medverkan i ett flertal veckotidningar. Hon driver även den populära sajten kattproblem.se. I huvudet på din katt är hennes och dottern Sarah J. Hellmans tredje faktabok om katter och deras beteenden.

Uppläst av Mats Eklund, med förord uppläst av Susanne Hellman Holmström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I huvudet på din katt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra!
  -, 21 februari 2021

  Jag har lyssnat på denna boken flera, flera gånger och tycker den är jättebra! Ett kapitel jag älskar är det där man får höra om egna problem som kattägare där ute haft, väldigt inspirerande.

 2. Inte för alla
  Ingrid Andersson, 1 september 2018

  Om du har en innekatt kanske du blir mer förtjust. Jag som har en fri katt som går in och ut som hen vill får inte ut så mycket av denna bok. Den skulle kunna sammanfattas med; håll din katt inomhus allt annat är farligt. Gå till veterinär så fort din katt ändrar något i sitt beteende. Fyll ditt hem med kattlådor , matskålar och vattenskålar. Katter är inte flockdjur, men ha helst 3-4 st åt gången. Tack men inget för mig, sorry.

 3. Rekomenderas
  Lotta, 26 februari 2018

  Rekomenderar verkligen den här boken oavsätt om du har katt, tänker skaffa eller inte. riktigt lärorik och samtidigt mysig feelgodbok

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna