Den skyldige (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2016-01-18
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
The Guilty
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
125 x 135 x 5 mm
Vikt
37 g
SAB
Hce
ISBN
9789176291207
Den skyldige (mp3-skiva)

Den skyldige

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2016-01-18

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Will Robie är den amerikanska regeringens skarpaste lönnmördare. Han skickas på uppdrag i politiskt otillgängliga, och framför allt farliga, länder. Tack vare honom når hoten aldrig USA:s gränser.

Hemkommen efter ett uppdrag som skakat den annars så behärskade Robie i grunden, verkar hans färdigheter ha övergett honom. Utan förmågan att avfyra ett vapen är han vilse, i jobbet såväl som i livet.

När hans far åklagas för mord återvänder han till sin hemstad, en stad där ingenting egentligen har förändrats sedan han lämnade den. Han har inte haft kontakt med sin far på tjugo år, men när bevisen alltmer pekar mot att han är skyldig, tvingas Robie reda ut inte bara vad som hänt hans far, utan även konfrontera saker han länge flytt: sitt eget förflutna.

Ytterligare ett mordoffer påträffas och nätet av skyldiga verkar större än han först trott. Snart sätts alla hans färdigheter på prov.

Den skyldige är den fjärde boken om Baldaccis stenhårde, men också sympatiske, hjälte Will Robie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den skyldige. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt om du gillar spänning, fart och fläkt
    Kim M. Kimselius, 24 mars 2018

    Här kommer ännu en spännande bok av David Baldacci. Jag har fastnat lite i honom när det gäller ljudböcker. Har även lyssnat på andra böcker emellan, men de har inte varit tillräckligt bra för att berätta om. Men det är den här.

    Det här är fjärde boken i Will Robie-serien. Den är annorlunda. Här får man känna huvudpersonen bättre, när han möter sin far som han inte har sett på 22 år. Han har tagit avstånd från sin far, men när han får höra att han står anklagad för mord reser han dit... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci