Den du borde frukta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
491
Utgivningsdatum
2015-08-03
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789176291412
Den du borde frukta (e-bok)

Den du borde frukta (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-03
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Mordutredningen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och sedan försvunnit spårlöst. Alla har dejtat på nätet.

Zoras liv vänds upp och ned när hon får sparken från sitt jobb som copywriter på en reklambyrå i Stockholm samtidigt som hennes sambo gör slut. Hon återvänder stukad till barndomsstaden Göteborg och börjar nätdejta. Men hon inser att det vid snart fyllda femtio är svårare än hon väntat.

När hon är på väg att ge upp får hon kontakt med den kultiverade och charmige Carl. Men är Carl för bra för att vara sann? Varför vill han aldrig prata om sig själv och sitt förflutna? Döljer han något? Snart dras Zora in i smutsiga familjehemligheter, dramatiska händelser och en ödesdiger kamp mot en osynlig motståndare.

Den du borde frukta är en hyperaktuell psykologisk thriller som speglar farorna vi kan möta i vårt sökande på nätet efter den stora kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den du borde frukta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 14 augusti 2015

  Det här är Ingrid Elfbergs tredje bok. Hon har tidigare skrivit böckerna "Gud som haver" och "Tills döden skiljer oss åt". Jag har inte läst dom två böckerna. Men som jag har förstått så är den här nya boken, "Den du borde frukta", en fristående fortsättning på dom två tidigare böckerna.

  Och jag förundras nu över att jag har hittat ännu en ny (för mig) bra kvinnlig svensk deckarförfattare. Hur många finns det egentligen?

  Boken är mycket välskriven och lättläst. Spännande ä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elfberg Ingrid

 • Monster

  Elfberg Ingrid

  Polisen Erika är sjukskriven och åker hem till Norrland tillsammans med sin hund Boss. Hon har inte berättat för någon att hon är gravid efter den våldtäkt som hennes man utsatte henne för. Snart dras hon in i en lokal utredning av det som först s...

Bloggat om Den du borde frukta