Döden den bitterbleka (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2016-10-15
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789176293478
Döden den bitterbleka (e-bok)

Döden den bitterbleka (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-10-15
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»Du och jag Andreas, vi kommer få det så bra. Du kommer älska mig, bara mig.«

Halmstad plågas av ett pedofilrykte. Som kirurg tvingas Andreas ta emot skadade pojkar på sjukhuset. Utnyttjade kroppar. Oron växer sig större, ockuperar honom. En pedofil. Kan Petra verkligen ha någonting med det här att göra?

Trots att Andreas inte sett skymten av Petra på ett år kan han inte slappna av. Hennes sista ord gnager. Hon mördade för att komma honom nära ändå har han inte kontaktat polisen. Om du gör det kommer jag tillbaka. Men inte till dig. Utan till dina kära söner. Så Andreas tassar på tå, tvekar inför relationer som lockar, osäker på vad som kan väcka Petras vrede.

Döden den bitterbleka är en psykologisk spänningsroman i sjukhusmiljö. Med fingertoppskänsla för dramatik, relationer och vardagsrealism trollband Anne-Marie Schjetlein både läsare och kritiker med sin debut, Döden kvittar det lika. Döden den bitterbleka är den andra, fristående boken i serien om den kantstötta villaidyllen i Tylösand.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden den bitterbleka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 juli 2017

  För lite drygt ett och ett halvt år sedan så läste jag Anne-Marie Schjetleins debutbok, Döden kvittar det lika, och jag tyckte att den var helt okej.

  Nu har jag läst den fristående fortsättningen, Döden den bitterbleka, och den tyckte jag var ungefär som den första boken, eller kanske något bättre.

  I september så kommer den tredje boken om kirurgen Andreas, en fristående fortsättning på dom två första böckerna, och den boken heter Döden ingen ser. Och den kommer jag säkerl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Schjetlein Anne-Marie

 • Döden ingen ser

  Schjetlein Anne-Marie

  Precis när du tror att allt kommer att ordna sig och livet är på din sida, det är då det händer. En sjuksköterska hittas död på rälsen efter att ha sagt upp sig från sjukhuset. Många tvivlar på att Lotta skulle ha begått självmord. Hon verkade all...

 • Döden kvittar det lika

  Schjetlein Anne-Marie

  ?Förresten Andreas, du känner henne!? Röda lockar faller över bårens kant och Andreas hjärta stannar. Hemma i den fashionabla villan finns hans fru och barn men medvetslös på båren framför honom i akutrummet ligger hans älskarinna. Olyckan får san...

Bloggat om Döden den bitterbleka