Öga för öga, tand för tand (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
385
Utgivningsdatum
2017-03-16
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789176293539
Öga för öga, tand för tand (e-bok)

Öga för öga, tand för tand (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-16
47
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jag vet vem som gjorde det. / L

När Ella Werner, gärningsmannaprofilerare vid Göteborgspolisen, får ett brev undertecknat med endast bokstaven L återkommer hennes mardrömmar om maken och advokaten Leonard, som omkom strax efter en rättegång om grov mordbrand och illegalt spel.

Samtidigt begås en rad spektakulära mord vars tillvägagångssätt gör att polisen misstänker att terrorister ligger bakom. Ella börjar i hemlighet gräva i den gamla rättegången och upptäcker att det finns kopplingar till morden. När ingen annan vill se sambandet agerar hon på egen hand för att en gång för alla göra upp med det förflutna med sitt eget liv som insats.

Öga för öga, tand för tand är en psykologisk thriller som tar pulsen på ett samhälle i sönderfall, genomsyrat av makthunger och girighet. Boken är en fristående fortsättning på När inget annat återstår (2016).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ahlstedt Mats

  • Den sista vilan

    Ahlstedt Mats

    Vem stryper och stympar prostituerade kvinnor? Flera tecken tyder på att Fatima Wallinder och hennes kollegor vid Göteborgspolisen har med en satanistsekt att göra. När Fatima och hennes spaningsgrupp nystar i fallet hittar de inte bara kopplingar...

  • Fruktans hus

    Ahlstedt Mats

    Maja och Mikael tänker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra ägarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stått tomt i två år. Därför är priset lågt och Maja och Mikael bes...

Bloggat om Öga för öga, tand för tand