Eldsystrar (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Vera Lilja (del 1)
Utgivningsdatum
2018-06-08
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
122 x 140 x 2 mm
Vikt
38 g
SAB
Hc
ISBN
9789176297339
Eldsystrar (mp3-skiva)

Eldsystrar

Mp3-skiva Svenska, 2018-06-08
257
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 19 december kl. 22:30 för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Eldsystrar är en vass, psykologisk thriller där en tät intrig kombineras med både mörker och oväntade vändningar. Susanne Boll är utbildad psykolog vilket avspeglas i de trovärdiga personskildringarna.

Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frånvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berättigad oro.

Vera Lilja är en erfaren och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon är en skicklig psykolog, men har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer påträngande. Någon som är våldsam, kränkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera Lilja.

I Veras ungdom förlorade hon båda sina föräldrar i en fruktansvärd eldsvåda, där även hennes syster blev svårt skadad. Vera har i hela sitt liv känt en enorm skuld och försöker sona den genom att hjälpa andra. När det visar sig att Ayana är kidnappad gör sig det förflutna påmint. Det som Vera i ett helt liv försökt att glömma. Veras psykologiska kunskaper sätts på spel - det handlar om liv eller död.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eldsystrar
  2. +
  3. Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer av Minna Lindgren (inbunden).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Eldsystrar