Eldsystrar (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Vera Lilja (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-06-08
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
122 x 140 x 2 mm
Vikt
38 g
SAB
Hc
ISBN
9789176297339

Eldsystrar

Mp3-skiva,  Svenska, 2018-06-08

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frånvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berättigad oro.

Vera Lilja är en erfaren och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer påträngande. Någon som är välldas, kränkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera Lilja.

I Veras ungdom förlorade hon båda sina föräldrar i en fruktansvärd eldsvåda, där även hennes syster blev svårt skadad. Vera har i hela sitt liv känt en enorm skuld och försöker sona den genom att hjälpa andra. När det visar sig att Ayana är kidnappad gör sig det förflutna påmint - allt det som Vera i ett helt liv försökt att glömma. Veras psykologiska kunskaper sätts på prov när hon försöker hitta Ayana - och hon inser att det handlar om liv eller död.

Eldsystrar är en vass, psykologisk thriller där en tät intrig kombineras med både mörker och oväntade vändningar. Susanne Boll är utbildad psykolog vilket avspeglas i de trovärdiga personskildringarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanne Boll