Innan snön faller (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Anna Varga (del 1)
Inläsare
Karin Mannerström
Utgivningsdatum
2018-01-31
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
126 x 138 x 5 mm
Vikt
37 g
SAB
Hc
ISBN
9789176298121

Innan snön faller

(1 röst)
Mp3-skiva,  Svenska, 2018-01-31

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Höstens mörker sänker sig över Säter, den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna. Bakom byggnadernas vackra fasader sitter de brottslingar som är för sjuka för att avtjäna sina straff i vanligt fängelse.

Den nyutexaminerade psykologen Anna Varga har fått en tjänst vid kliniken. Men arbetsglädjen lägger sig snabbt när Anna får hotfulla meddelanden och en patient hittas död. Vad är det som pågår, vilka är de andra och vad finns i rum 55? När hoten mot Anna blir allt grövre är det tydligt att någon eller några inte vill att hon ska gräva djupare i vad som pågår på Säter. Vem kan Anna egentligen lita på? Kommer hon att få reda på sanningen?

Innan snön faller är den första delen i en ny spänningsserie om psykologen Anna Varga vid den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna.

HELENA KUBICEK BOYE, född 1976, bosatt i Malmö tillsammans med sina två döttrar. Hon är psykolog, föreläsare och författare. Har har skrivit böcker inom psykologi och är en etablerad föreläsare med en uppmärksammad TEDx-föreläsning om sömn. I sina spänningsromaner utforskar hon gränsen mellan det normala och vansinnet.

"Styrkan i boken ligger i hur Kubicek Boye bygger upp suggestiva miljöer och skräckstämningar på Säter." Kerstin Bergman, Borås Tidning

"En väldigt ruggig, spännande och intressant debut av Helena Kubicek Boye." Boksystrar

"En berättelse som ger inblick i mentalsjukvårdens slutna värld." Inger Wassenius, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kubicek Boye