Innan snön faller (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (240.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anna Varga (del 1)
Inläsare
Karin Mannerström
Utgivningsdatum
2018-01-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176298138
Innan snön faller (ljudbok)

Innan snön faller (ljudbok)

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Innan snön faller är en spänningsroman som utforskar gränsen mellan det normala och vansinnet. Det är Helena Kubicek Boyes skönlitterära debut.

Höstens mörker sänker sig över den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Säter. Bakom byggnadernas vackra fasader sitter de brottslingar som bedöms vara för sjuka för att kunna avtjäna sitt straff i vanligt fängelse. Den nyutexaminerade psykologen Anna Varga har fått en tjänst vid kliniken i Säter, och lämnar med glädje Stockholmslivet bakom sig.

Annas glädje försvinner snabbt då hon nås av hotfulla meddelanden. Kort därefter hittas en patient död, och driven av sin nyfikenhet ger sig Anna ut på en jakt som leder henne bakåt i tiden, då gränsen för sjukt och friskt styrdes av kön och social tillhörighet. Hoten mot Anna blir allt allvarligare och det är tydligt att någon inte vill att hon ska gräva djupare. Vem kan Anna egentligen lita på? Och kommer hon någonsin att få reda på sanningen om vad som försiggår på Säter?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Innan snön faller. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gillade inte uppläsningen, men boken var bra.
    -, 13 maj 2020

    Uppläsaren hade inget bra Flow i sin läsning. Styltigt och fööör mycket artikulerande...men handlingen och boken var bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Kubicek Boye