Fruktans hus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (278.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 10)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-10-01
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299418

Fruktans hus Ljudbok

(47 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-10-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Maja och Mikael tänker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra ägarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stått tomt i två år. Därför är priset lågt och Maja och Mikael bestämmer sig för att slå till. Första natten upptäcker Mikael att en tonårsflicka gömmer sig på vinden. Hon flyr och hittas kort därefter mördad. Den unga tjejen har rymt från ett HVB-hem i närheten där hon behandlats för sitt drogmissbruk. Ytterligare en flicka från hemmet omkommer och en annan försvinner spårlöst.

Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet och hittar en låda med potensmedel i husets källare. Spåren leder till illegal läkemedelsförsäljning som drivs av en svensk man i Marbella. Vem är han? Finns det ett samband mellan dubbelmordet och tjejerna på HVB-hemmet? Och vad är det för hemligt ordenssällskap en av de intagna pratar om?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fruktans hus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För mycket
    -, 15 oktober 2018

    Den kändes nästan lämpad för en tonåring. Det var för mycket meningslös dialog, för mycket upprepningar, för mycket folk som inte hörde till historien , för många händelser som kändes
    som tagna från andra historier. Den var
    förutsägbar och som läsare bryr man sig inte om några av personerna, framförallt inte de helt inkompetenta poliserna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt