Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Wahlberg
Utgivningsdatum
2015-07-15
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Daniel Braw
ISBN
9789176510919
Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse (ljudbok)

Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse Ljudbok

(31 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-07-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tusentals människor har nära-döden-upplevelser även om forskarna hävdar att det är omöjligt. Doktor Eben Alexander var en av de forskarna. Som välrenommerad neurokirurg visste han att nära-döden-upplevelser känns verkliga, men egentligen bara är ett spratt hjärnan spelar oss när den utsätts för extrem stress. En dag i november 2008 drabbades Alexander av en sällsynt bakteriell hjärnhinneinflammation - den del av hjärnan som kontrollerar tankar och känslor, och alltså gör oss mänskliga, slutade helt att fungera. I sju dagar låg han i koma. När läkarna insåg att allt hopp var ute och bestämde sig för att upphöra med den livsuppehållande behandlingen så öppnade han plötsligt ögonen. Han var tillbaka.Det var ett medicinskt mirakel. Men miraklet var egentligen ett annat, för medan hans kropp befann sig i koma reste Alexander bortom vår verklighet och nådde platser som är utom räckhåll för oss levande. Han befann sig i livet efter döden. I den här fascinerande berättelsen delar Alexander med sig av sina erfarenheter och förklarar varför hjärnan inte kan ha fabricerat hans resa. Följ med in i den andliga världen och ta del av det som händer med oss efter döden!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Du gör mig lycklig
  - (Ystad), 22 augusti 2021

  Ett mirakel att längta till. Att få leva vidare efter döden.

 2. Spännande bok!
  - (Växjö), 25 juli 2021

  Den var väldigt spännande när man kommit in en bit i boken och man ville höra mer och mer för att se vad han säger om det han varit med om och det fick mig att funderar på om någon sorts gud finns och att känna mig lugn om jag skulle dö.

 3. Magisk!
  -, 22 maj 2020

  Öppnar upp för ett helt nytt tänk om vår existens här i universum.

 4. Va va det jag sa!

  En bekräftelse på det jag länge trott på. En helt fantastiskt trovärdig o lätt läst förklaring kring vad livet handlar om. Tack för hjälpen att få förståelse.

 5. Otroligt intressant bok!
  Kim M. Kimselius, 17 september 2015

  Det här är en otroligt intressant bok. Att läsa den dagen efter pappas begravning gjorde att det kändes något lättare. Boken höll mig fångad från första till sista sidan och de allra sista sidorna läste jag om. Jag blev helt tagen efter att ha läst boken, så omskakande och givande var den. Läs den!

  Tusentals människor har nära-döden-upplevelser även om forskarna hävdar att det är omöjligt. Doktor Eben Alexander var en av de forskarna. Som välrenommerad neurokirurg visste han att nära... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Eben Alexander