Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Wahlberg
Utgivningsdatum
2015-07-15
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Daniel Braw
ISBN
9789176510919
Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse (ljudbok)

Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse (ljudbok)

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-07-15
55
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tusentals människor har nära-döden-upplevelser även om forskarna hävdar att det är omöjligt. Doktor Eben Alexander var en av de forskarna. Som välrenommerad neurokirurg visste han att nära-döden-upplevelser känns verkliga, men egentligen bara är ett spratt hjärnan spelar oss när den utsätts för extrem stress. En dag i november 2008 drabbades Alexander av en sällsynt bakteriell hjärnhinneinflammation ? den del av hjärnan som kontrollerar tankar och känslor, och alltså gör oss mänskliga, slutade helt att fungera. I sju dagar låg han i koma. När läkarna insåg att allt hopp var ute och bestämde sig för att upphöra med den livsuppehållande behandlingen så öppnade han plötsligt ögonen. Han var tillbaka.Det var ett medicinskt mirakel. Men miraklet var egentligen ett annat, för medan hans kropp befann sig i koma reste Alexander bortom vår verklighet och nådde platser som är utom räckhåll för oss levande. Han befann sig i livet efter döden. I den här fascinerande berättelsen delar Alexander med sig av sina erfarenheter och förklarar varför hjärnan inte kan ha fabricerat hans resa. Följ med in i den andliga världen och ta del av det som händer med oss efter döden!

Översättare: Daniel Braw
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till himlen och tillbaka : en neurokirurgs nära döden-upplevelse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt intressant bok!
    Kim M. Kimselius, 17 september 2015

    Det här är en otroligt intressant bok. Att läsa den dagen efter pappas begravning gjorde att det kändes något lättare. Boken höll mig fångad från första till sista sidan och de allra sista sidorna läste jag om. Jag blev helt tagen efter att ha läst boken, så omskakande och givande var den. Läs den!

    Tusentals människor har nära-döden-upplevelser även om forskarna hävdar att det är omöjligt. Doktor Eben Alexander var en av de forskarna. Som välrenommerad neurokirurg visste han att nära... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Till himlen och tillbaka : en neurokirurg...