Det hänger en ängel ensam i skogen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (473.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mia Krüger och Holger Munch (del 1)
Inläsare
Angela Kovacs
Utgivningsdatum
2016-05-30
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Per Olaisen
ISBN
9789176512494

Det hänger en ängel ensam i skogen Ljudbok

(36 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-05-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Håller läsaren i ett järngrepp från första sidan.

Mordutredaren Mia Krüger har lämnat polisen och bosatt sig på en ö. Dit kommer hennes gamle kollega, den godmodige kriminalkommissarien Holger Munch, för att övertala henne att återvända till jobbet. Han behöver hennes hjälp i ett skrämmande och besynnerligt fall. En flicka har hittats hängande livlös i skogen med en skolväska på ryggen och en lapp om halsen: "Jag reser ensam."
Mycket pekar på att den hänsynslösa mördaren kommer att slå till igen och Krügers efterforskningar leder till ett sex år gammalt fall där ett spädbarn kidnappats från en förlossningsklinik.
Men utredningen blir mer personlig än vad Munch och Krüger har tänkt sig. Och snart går det upp för dem att de själva blivit en bricka i mördarens cyniska dödsspel.

Det hänger en ängel ensam i skogen är en gastkramande thriller som håller läsaren i ett järngrepp från första till sista sidan. Såld till 21 länder. Stor succé i Norge där den blev nominerad till Bokhandlerprisen 2013.

"En alldeles lysande norsk kriminalroman som har allt man kräver av en god berättelse. Karaktärer som är trovärdiga och intressanta. En riktigt spännande gåta och intrig. Och oväntat fina miljöskildringar som skapar sköna kontraster mellan scener som utspelar sig i stadsmiljö respektive på landsbygden. " Kristina Ohlson, Aftonbladet

Översättare:Per Olaisen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det hänger en ängel ensam i skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mkt bra i sin genre
    lisa, 10 juli 2020

    Mkt bra i sin genre, Björk fångar läsaren från första stund och ökar spänningen o engagemanget genom väl framställda perspektiv. Angela Kovacs är en helt fantastisk uppläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Samuel Bjørk